Veelgestelde vragen

Halve seizoenkaart kopen

Wil jij je halve seizoenkaart kopen, maar heb je nog een vraag? Hier staan de veelgestelde vragen die binnenkomen bij de afdeling Ticketing overzichtelijk op een rijtje.

De halve seizoenkaart geeft je recht op de negen Eredivisieduels na de winterstop, waaronder de topaffiches met Ajax, Feyenoord, PSV, AZ en FC Twente.

De voordelen van een seizoenkaart kun je vinden op de pagina https://www.sc-heerenveen.nl/ticketing/halve-seizoenkaart.

Een halve seizoenkaart is te bestellen via het online ticketsysteem of bij de supportersservice Abe Lenstra Stadion, ingang B, op werkdagen.

sc Heerenveen kent vier leeftijdscategorieën. Kinderen tot en met 11 jaar krijgen jeugdkorting, jongeren van 12 jaar tot en met 21 jaar krijgen jongerenkorting, volwassenen betalen het volwassenentarief en senioren ouder dan 65 jaar krijgen seniorenkorting. Peildatum is 1 juli 2023.

Naast de klassieke seizoenkaart kent sc Heerenveen een aantal specifieke op doelgroepen gerichte halve seizoenkaarten. Namelijk: Comfortvak en Familievak. Voor het staanvak geldt geen halve seizoenkaart.

Ja, dit kan! We bespreken graag de mogelijkheden met je en je kunt het beste een e-mail sturen naar ticketing@sc-heerenveen.nl of ons contactformulier gebruiken.

Ja, dat kan bij thuiswedstrijden. Alleen personen die in dezelfde leeftijdsprijscategorie vallen, mogen met deze kaart een wedstrijd bezoeken. Valt de persoon in een andere leeftijdsprijscategorie? Dan kun je de kaart opwaarderen. Het opwaarderen van een seizoenkaart kan geregeld worden via ons contactformulier. Klik daarvoor op onderstaande button. Let op: De seizoenkaarthouder is verantwoordelijk voor het gedrag van de persoon aan wie hij of zij de seizoenkaart uitleent.

Heb je nog vragen? Klik hier voor het contactformulier