Kerst

Zoek je een kerstcadeau? Hier vind je genoeg inspiratie!

Een cadeau is altijd leuk, maar een cadeau van je favoriete voetbalclub is helemaal geweldig! Wij hebben voor alle budgetten wel iets. Zoek je een voetbalshirt, een sjaal of muts voor de koude dagen, een nieuwe kalender of iets totaal anders? Kijk in de online Feanstore voor nog meer inspiratie.


Uitgelicht: de sc Heerenveen Kersttrui
Wat is er nou leuker dan met kerst een trui aan van je favoriete club? Scoor nu de sc Heerenveen kersttrui! Wees er snel bij, want de oplage is beperkt.

Kersttrui
Header4

Topcadeau: de halve seizoenkaart
We gaan de laatste weken enorm goed in het Abe Lenstra stadion. De laatste drie thuisduels werden gewonnen in de competitie. Wil jij na de winterstop ook de sfeer beleven vanaf de tribune? Dan is de halve seizoenkaart een goed idee.

Vanaf 132 euro kun jij een vaste plaats hebben in de tweede seizoenshelft. Onder andere Ajax, AZ, Feyenoord, PSV en FC Twente komen nog langs.

Kerst-actie Kidsclub

Een lidmaatschap voor de Junior Heroes of de Feanatics kost €17,50 per seizoen (1 juli t/m 30 juni). Speciaal voor kerst hebben we een aanbieding: meld nu een fanatieke, jeugdige supporter aan en ontvang 50 procent korting op het lidmaatschap tot en met 30 juni 2024.

Leden van de kidsclub kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten en krijgen daarnaast korting bij onder andere de Feanstore. 

 

 

Persco 1