Bezoekersinformatie sc Heerenveen - De Graafschap

15 maart 2019 15:47

5885225ece9e7.jpg

sc Heerenveen speelt morgen (zaterdag) weer een thuiswedstrijd in de Eredivisie. In het Abe Lenstra stadion neemt het team van Jan Olde Riekerink het om 18.30 uur op tegen De Graafschap. In dit bericht lees je alle stadioninformatie, je reis naar en de toegang tot het stadion.

Toegang - print je ticket(s)

Heb je jouw ticket(s) online gekocht? Vergeet dan niet om je tickets uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan NIET worden gescand en geeft dus géén toegang.

Stadioninformatie

Toegangspoorten
De toegangspoorten van het Abe Lenstra stadion zijn zaterdag 16 maart vanaf 17.00 uur geopend (anderhalf uur voor de aftrap).

Catering
Voor, tijdens en na de wedstrijd kun je in het stadion bij de verschillende verkooppunten terecht voor frisdranken, koffie, thee en snacks. Voor catering kun je ook terecht in Fryslân Fean Plaza, het gezelligste en grootste supportershome van Nederland. Je vindt dit supportershome onder de Oost-tribune. Je kunt betalen met munten die je bij de diverse muntautomaten in het stadion kunt verkrijgen.

Roken
Denk om de gezondheid van je medesupporters. Wij willen de rokers vragen voor of na de wedstrijd te roken of tijdens de wedstrijden naar de rookzones onder de ingangen E, T of G te gaan. Denk om je medesupporters en zet roken samen buitenspel!

Reisinformatie

Kom je met de auto, bekijk dan vooraf of er wegwerkzaamheden zijn op je route op www.vananaarbeter.nl.

Route
Vanaf Joure/Leeuwarden/Drachten
Bij knooppunt Heerenveen volgt u de A32 richting Heerenveen. Op de A32 neemt u afrit 12 Heerenveen Centrum (ter hoogte van McDonald's):
- P1 t/m P5: Onderaan de afrit rechtsaf, bij de verkeerslichten linksaf en de borden volgen.
- P6: Onderaan de afrit linksaf (rechts aanhouden), bij de verkeerslichten rechtsaf, rechtdoor op de mini-rotonde en de borden volgen.
- P8: Onderaan de afrit linksaf (links aanhouden), bij de verkeerslichten linksaf en de borden volgen.

Vanaf Zwolle
- P1 t/m P5: Afrit 11 (Heerenveen-Oranjewoud), onderaan de afrit linksaf en de borden volgen.
- P6: Afrit 12 (Heerenveen-Centrum), onderaan de afrit rechtsaf (rechts aanhouden, ook na verkeerslichten), op de minirotonde rechtdoor en de borden volgen.
- P8: Afrit 12 (Heerenveen-Centrum), onderaan de afrit rechtsaf (links aanhouden), linksaf bij de verkeerslichten en de borden volgen.

Met de fiets
Rondom het stadion zijn op diverse plekken fietsenrekken aanwezig.

Parkeren
Bij het Abe Lenstra stadion is parkeerruimte voor bezoekers die in het bezit zijn van een geldige parkeerkaart. Dit zijn de parkeerterreinen P1 t/m P6. Bezoekers zonder een geldige parkeerkaart kunnen op P8, P9, Skoatterwâld en in het centrum van Heerenveen parkeren.

Klik hier voor de parkeerplattegrond.

Parkeren met vaste parkeerkaart
Als seizoenkaarthouder heeft u de mogelijkheid een vaste parkeerkaart voor P6 (€ 62,-) of P6 bus (€ 62,-) te kopen voor seizoen 2018 - 2019. U mag maximaal één parkeerkaart per seizoenkaart bestellen.

Het pendelbusje voor P6 BUS rijdt vanaf 90 minuten voor aanvang en 60 minuten na afloop van de wedstrijd en stopt bij ingang K en, indien gewenst, bij ingang G.

Parkeren met wedstrijdparkeerkaart
Wilt u voor een bepaalde wedstrijd een parkeerkaart aanvragen, is dit ook mogelijk. Een wedstrijdparkeerkaart voor P3 kost €9,-, een wedstrijdparkeerkaart voor P6 € 5,-.

Wedstrijdparkeerkaart bestellen
Ga naar de wedstrijd en selecteer het vak "P6".

Met de fiets
Rondom het stadion zijn op diverse plekken fietsenrekken aanwezig.

Touringcar
Kom je met de bus (touringcar) naar het stadion? Stuur dan een mail naar supportersservice@sc-heerenveen.nl, zodat de specifieke informatie toegestuurd kan worden m.b.t. de aankomst en het parkeren van de touringcar.

Openbaar vervoer
Voor exacte vertrek- en aankomsttijden kun je kijken op 9292.nl.

Vanaf het station kun je lopen of per bus naar het stadion. Het Abe Lenstra stadion ligt op ongeveer vijftien tot twintig minuten vanaf het station. De volgende buslijndiensten rijden langs het Abe Lenstra stadion:

Arriva: Lijn 17 richting Oosterwolde
Arriva: Lijn 48 richting Lemmer
Arriva: Lijn 115 richting Assen

sc Heerenveen-supporters kunnen, op vertoon van hun seizoenkaart, van drie uur voor tot drie uur na de thuiswedstrijden in de Eredivisie gratis reizen met het openbaar vervoer van Arriva van en naar het Abe Lenstra stadion.

588512d6ca6a8.jpg

Feanstore

Voor en na de wedstrijd ben je van harte welkom in de Feanstore. De clubwinkel in het stadion is zaterdag geopend vanaf 16.30 uur en na de wedstrijd tot 21.15 uur. Je kunt hier terecht voor een groot aantal clubartikelen en uiteraard het thuis- en uittenue.

Social media

Wil je als eerste het laatste nieuws lezen over sc Heerenveen - De Graafschap of wil je extra in de stemming komen voor de wedstrijd? Volg alles rondom het duel in het Abe Lenstra stadion op social media (hashtag #heegra), via de officiële accounts van sc Heerenveen op Twitter, Facebook en Instagram. Uiteraard houden we je via onze app ook de hoogte!

sc Heerenveen wenst alle supporters een prettige reis en een mooie middag in het Abe Lenstra stadion toe! Heb je nog geen kaarten voor het duel? Er zijn nog kaarten te koop. Klik hier om je kaarten te bestellen en beleef het mee! Voor deze wedstrijd geldt een clubkaartverplichting van 1/4. De stadionkassa (ingang E) is vanaf 17.00 uur geopend.