Constructief gesprek tussen sc Heerenveen en clubiconen

06 maart 2019 21:00

604808fa1f532.jpg

De nieuwe leiding van sc Heerenveen en een delegatie met onder andere clubiconen Riemer van der Velde, Foppe de Haan en Gertjan Verbeek hebben woensdagmiddag een constructief gesprek met elkaar gevoerd. sc Heerenveen heeft laten weten nog altijd serieus open te staan voor de goed bedoelde adviezen en raad van de clubiconen.

Ook oud bestuursleden Henk Hoekstra en Yme Kuiper waren bij het gesprek aanwezig. sc Heerenveen werd daarbij vertegenwoordigd door algemeen directeur Cees Roozemond, stichtingsbestuursleden Hein Huisman, Peter Bazuijnen en Rico Jalink, alsmede commissaris Willem Jan van Elsacker. Ook Sjoerd Feenstra, coördinator van het gesprek, was aanwezig.

“Het was een constructief gesprek”, vertelt Rico Jalink namens het Stichtingsbestuur. "Alle aanwezigen hebben hun zegje kunnen doen. We gaan terug naar de tekentafel om te kijken in welke vorm we in een later stadium iets voor elkaar kunnen betekenen. Er wordt op korte termijn een nieuwe afspraak gepland om de vervolgstappen te bespreken.”