Dag 3 in Rheden: grote partijvormen en teambuilding

11 juli 2019 20:01

61401e48f2359.jpg

Aan dag drie van het trainingskamp van sc Heerenveen in Rheden is een einde gekomen. Voor de selectie stond er donderdagochtend een training op het programma, terwijl er 's middags tijd was voor een groepsactiviteit.

6140781eda147.jpg

Na een trainingssessie met pass en trapvormen, sloot de selectie af met groot partijspel van elf tegen elf. In de middag stond er voor de spelers een activiteit op het programma. Daarbij lag de focus niet op ontspanning, maar op teambuilding: de mannen moesten als arrestatieteam een bende (gespeeld door acteurs) zien op te pakken. Dit leidde tot spannende situaties waarbij de spelers op elkaar dienden te bouwen en werden gedwongen tot goede samenwerking.

Morgen is alweer de laatste dag van het trainingskamp. De selectie traint in de ochtend nog eenmaal bij sc Rheden en vertrekt in de middag weer naar Heerenveen. Zaterdag wordt de groep in tweeën opgedeeld en speelt sc Heerenveen een oefenwedstrijd tegen FC Volendam (14.00 uur) en KV Mechelen (19.00 uur) op de velden van VV Langezwaag.