Download hier de ALV-stukken

25 oktober 2019 10:47

De algemene ledenvergadering (ALV) van het OSSH-bestuur vindt plaats op donderdag 14 november 2019 in Biosintrum te Oosterwolde.

626410be97d80.jpg

Na de ALV zal OSSH-lid Bouwbedrijf Buiteveld een presentatie en rondleiding geven in het door hen gebouwde Biosintrum. Waarschijnlijk heeft u wel gehoord en gelezen over dit splinternieuwe en moderne kenniscentrum in de gemeente Ooststellingwerf. Biosintrum bestaat voor meer dan 80 procent uit biobased materialen, waarmee het een van de meest duurzame en innovatie gebouwen in Europa is.

Biosintrum is bedoeld voor overheid, onderwijs en bedrijfsleven. Zij zullen volop gebruikmaken van de congreszaal, kantoren, studieplekken, vergaderruimtes, de collegezaal, flexwerkplekken en het laboratorium. Bent u net als wij nieuwsgierig naar hoe Biosintrum er van binnen en buiten uitziet?

Adres:
Biosintrum
Ecomunitypark 5
8431 SM Oosterwolde

Programma
15:30 Inloop met koffie/thee en wat lekkers
16:00 ALV OSSH-bestuur
16:30 Presentatie/rondleiding Biosintrum door Bouwbedrijf Buiteveld
17:15 Afsluitende borrel

Aanmelden
Wij hopen dat u aanwezig kunt zijn bij de ALV en het unieke kijkje achter de schermen dat Bouwbedrijf Buiteveld ons biedt bij Biosintrum. U kunt zich aanmelden via de OSSH-app of door een e-mail te sturen naar .