Eisma Media Groep verbindt zich aan G-team

24 september 2019 10:18

Voordat de eerste speelronde van de Bijzondere Eredivisie op Sportpark Skoatterwâld zondag van start ging, werd eerst nog een aantal belangrijke handtekeningen gezet. Eisma Media Groep verbond zich voor de komende drie jaar als sponsor aan het G-team van sc Heerenveen en biedt het Foppe Fonds de gelegenheid kosteloos de achterkant van het shirt te sieren.

62341f6bfd361.jpg

Eisma Media Groep geeft met een plek achterop het shirt het Foppe Fonds de kans de naamsbekendheid te vergroten. Dit gebaar werd met groot enthousiasme en veel dank door het Foppe Fonds aanvaard.

Egbert van Hes (Eisma Media Groep), Foppe de Haan (Foppe Fonds) en Cees Roozemond (sc Heerenveen) ondertekenden onder toeziend oog van de G-voetballers de contracten. Nadat de handtekeningen waren gezet, kwam het G-team voor het eerst in actie, met voorop het shirt 'Eisma Media Groep' en achterop 'Foppe Fonds'.

Het werd een mooie en bijzondere eerste speelronde op het trainingscomplex van sc Heerenveen. Ondanks dat het in de Bijzondere Eredivisie vooral draait om plezier en minder om de uitslagen, was winnen van Ajax en FC Groningen wel erg leuk. De volgende keer dat het G-team de voetbalschoenen aantrekt is op zondag 20 oktober bij FC Emmen.