Gelijkspel in besloten duel met Vitesse

04 september 2019 18:03

sc Heerenveen heeft woensdagmiddag achter gesloten deuren een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen Vitesse. Het duel op trainingsaccommodatie Papendal eindigde in een remise (1-1). Aanwinst Alen Halilovic kwam na rust binnen de lijnen.

Na een doelpuntloze eerste helft zette Joey Veerman de Friezen op voorsprong door middel van een afstandschot. Halverwege de tweede helft kopte Ozgur Aktas de gelijkmaker tegen de touwen.

De samenvatting van het oefenduel met Vitesse is donderdagavond te zien in sc Heerenveen TV op FOX Sports 1. De uitzending begint om 18.50 uur. Later op de avond staan de beelden ook op het YouTubekanaal van sc Heerenveen.

Vitesse - sc Heerenveen 1-1 (0-0). 52. Veerman 0-1, 62. Aktas 1-1.

Opstelling sc Heerenveen: Bednarek (46. Doornbusch); Van Rhijn, Høegh, Skovgaard, Woudenberg; Veerman, Bruijn (60. Hajal), Faik (60. Akujobi); Frederiksen (75. Nunumete), Smit (46. Halilovic), Ejuke.