Jansen verlengt contract met twee jaar

24 december 2019 10:20

sc Heerenveen heeft de verbintenis met hoofdtrainer Johnny Jansen verlengd. De 44-jarige oefenmeester uit Noordwolde en oud-speler van de club zette dinsdagochtend zijn handtekening onder een contract dat hem tot medio 2022 in het Abe Lenstra stadion houdt.

63416c2d26328.jpg

Jansen is sinds dit seizoen hoofdtrainer bij sc Heerenveen. Zes maanden geleden tekende de coach een verbintenis voor één seizoen met de intentie voor een langere samenwerking. Die intentie wordt geconcretiseerd en omgezet in contractverlenging tot de zomer van 2022.

Met Jansen heeft sc Heerenveen een clubman aan het roer staan. De oud-speler begon bijna twintig jaar geleden als jeugdtrainer in Heerenveen. Nadien vervulde Jansen ook de rol van hoofd jeugdopleiding en werd hij vanaf 2014 assistent-trainer bij het eerste elftal: eerst onder Dwight Lodeweges, later onder Foppe de Haan, Jurgen Streppel en Jan Olde Riekerink.

Technisch manager Gerry Hamstra is blij met het langer vastleggen van Jansen. 'We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Johnny, die het dna van de club als geen ander kent en bezit. Johnny heeft goed werk afgeleverd afgelopen halfjaar. De komende tijd willen we daar de volgende stappen in maken.'