Kidsplein als warming-up voor De Graafschap-thuis

15 maart 2019 14:30

60477890ff66f.jpg

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen De Graafschap op zaterdag 16 maart organiseert sc Heerenveen in het eigen Abe Lenstra stadion wederom een Kidsplein. Vanaf 17.15 uur kunnen kinderen via ingang G terecht op het plein dat speciaal voor hen is ingericht. Daarna begint om 18.30 uur het competitieduel met de Superboeren.

Het is de derde keer dit seizoen dat sc Heerenveen een Kidsplein organiseert. De vorige keren werd dit gedaan voorafgaand aan de thuisduels met FC Utrecht (2-3) en PEC Zwolle (1-1). Het programma is grotendeels hetzelfde als toen. Onder de Noordtribune ligt ook nu een kunstgrasveld waar de kinderen veel verschillende activiteiten kunnen gaan doen.

Zo kunnen de kinderen:

- springen op een springkussen;
- voetballen in een pannakooi;
- chillen in de loungehoek met grote zitzakken en terrasverwarmers;
- een Meet & Greet met Heero, Sherel Floranus en Trevor Doornbusch;
- zich laten inschrijven voor de Kidsclub;
- warme chocolademelk drinken;
- FIFA op de PlayStation spelen.

Vanwege de positieve reacties naar aanleiding van het Kidsplein voorafgaand aan FC Utrecht en PEC Zwolle-thuis besloot sc Heerenveen hier opnieuw vervolg aan te geven en voor zijn jongste fans de derde editie te organiseren.

Heb je nog geen kaarten? Voor de wedstrijd tegen De Graafschap krijgen kinderen t/m 17 jaar 50% jeugdkorting op een toegangskaart! Klik hier voor alle informatie over de kaartverkoop.