Kidsplein als warming-up voor PEC Zwolle-thuis

06 februari 2019 14:00

6013977df36b0.jpg

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle op zaterdag 9 februari organiseert sc Heerenveen in het eigen Abe Lenstra stadion wederom een Kidsplein. Vanaf 17.15 uur kunnen kinderen terecht op het plein dat speciaal voor hen is ingericht. Daarna begint om 18.30 uur het competitieduel met de Zwollenaren.

Het is de tweede keer dit seizoen dat sc Heerenveen een Kidsplein organiseert. De eerste keer werd dit gedaan voorafgaand aan het thuisduel met FC Utrecht (2-3). Het programma is grotendeels hetzelfde als toen. Onder de Noordtribune ligt ook nu een kunstgrasveld waar de kinderen veel verschillende activiteiten kunnen gaan doen.

Zo kunnen de kinderen:

- springen op een springkussen;
- voetballen in een pannakooi;
- chillen in de loungehoek met grote zitzakken en terrasverwarmers;
- een Meet & Greet beleven met Heero;
- zich laten inschrijven voor de Kidsclub;
- warme chocolademelk drinken;
- FIFA op de PlayStation spelen.

Vanwege de positieve reacties naar aanleiding van het Kidsplein voorafgaand aan FC Utrecht-thuis besloot sc Heerenveen hier een vervolg aan te geven en voor zijn jongste fans editie twee te organiseren.

Heb je nog geen kaarten voor aanstaande zaterdag? Voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle krijgen kinderen 50% korting op de prijs van de tribune waar ze plaatsnemen! Klik hier voor alle informatie over de kaartverkoop.