Kom binnen met de barcode op je smartphone

20 september 2019 09:15

Bezoekers van wedstrijden in het Abe Lenstra stadion kunnen tegenwoordig naar binnen met behulp van een nieuwe scantechniek. Door de barcode van hun e-ticket vanaf de smartphone te laten scannen, krijgen supporters toegang tot het stadion. De primeur vond zaterdag plaats, bij de wedstrijd tegen FC Twente.

61421625338e2.jpg

In het kader van duurzaamheid is de introductie van de scanners een positieve ontwikkeling. De tickets worden gescand vanaf de smartphone, zodat de kaarten niet meer afgedrukt te hoeven worden.

Daarnaast brengt de nieuwe scantechniek nog meer voordelen met zich mee. De stewards, die de handscanners hanteren, ervaren ook meer gebruikersgemak. Behalve toegangskaarten wil sc Heerenveen in de toekomst ook parkeerkaarten scannen.

Ticketing
Supporters die een wedstrijd van sc Heerenveen willen bezoeken, kunnen hun kaart kopen via de website of de officiële clubapp. Het gekochte e-ticket wordt vervolgens verzonden naar jouw mailbox, waarna je met de barcode op de kaart bij de toegangspoortjes van het Abe Lenstra stadion naar binnen kunt.