OSSH-bedrijfsbezoek bij Health2Work (1)

29 maart 2019 11:37

Eens in de zoveel tijd organiseert de OSSH een bedrijfsbezoek aan een van de aangesloten leden. Afgelopen donderdag was het weer zover en mochten we een kijkje in de keuken nemen bij Health2Work in Surhuisterveen. Een impressie.

56603ad2c89a8.jpg

Met ruim twintig personen bezochten we Health2Work, waar we ontvangen werden met een kop koffie of thee. OSSH-bestuurslid Ivo Krikke heette iedereen welkom en namens Health2Work gaf Hadi Smedema een presentatie over het bedrijf.

Optimaal presteren
Health2Work zorgt voor een gezonde en efficiënte werkomgeving, waarin men optimaal kan presteren. Het bedrijf is actief in de kantoor-, zorg- en industrieomgeving. Een van de innovaties van Health2Work is het 'exoskelet'. Dit is een draagbaar skelet die ondersteuning biedt bij zwaar lichamelijk werk, zoals (de)montage, onderhoud, las- en slijpwerk, schuur- en polijstwerk, schilder- en stucwerk of werk in de groenvoorziening.

Na de presentatie kregen we een rondleiding en door een interactieve kennissessie werd het een ieder nog duidelijker hoe Health2Work met bedrijven meedenkt om een gezonde werkplek te creëren.

60425a60ce895.jpg

Het bedrijfsbezoek werd afgesloten met een netwerkborrel. Uit handen van Ronny Venema ontving Health2Work nog een mooie attentie als dank voor het bezoek. Hieronder ziet u een fotoverslag.

Wilt u ook een keer uw bedrijf openstellen voor een OSSH-bedrijfsbezoek? Neem dan contact op met Nicole Derwig.