sc Heerenveen kan in Almelo rekenen op steun 330 fans

18 april 2019 17:50

Morgen speelt sc Heerenveen de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. De kaartverkoop voor het duel is inmiddels beëindigd. De selectie van trainer Johnny Jansen kan in het Polman stadion rekenen op de steun van 330 supporters!

60892ee504877.jpg

Wanneer je een kaart koopt voor deze wedstrijd ontvang je een e-ticket. Je dient dit e-ticket geprint mee te nemen naar het omwisselpunt.

Busvervoer
Vertrektijd bus:17:30 uur
De busreis wordt georganiseerd door supportersclub Feanfan. Niet-leden en donateurs van supportersclub Feanfan betalen € 10,- in de bus bij. De bussen vertrekken vanaf het Abe Lenstra stadion.

Eigen vervoer
Omwisselen kan vanaf 18.00 uur op de parkeerplaats bij BP Bovenboer (A32). Bij het omwisselen ontvang je een parkeerkaart, zodat je je auto bij het gastenvak van de tegenstander kunt parkeren.

Het is niet toegestaan het centrum te bezoeken!

Reizen met 9-persoons-busje
Supporters die zelf een busreis willen organiseren, kunnen zich tot uiterlijk een week voorafgaand aan de wedstrijd melden bij onze Supportercoördinator en informeren naar de mogelijkheden. Onaangekondigde bussen lopen het risico teruggestuurd te worden.

Het reizen per 9-persoonsbusje dient altijd te worden aangemeld met namen en relatienummers van de passagiers via veiligheidszaken@sc-heerenveen.nl.

Openbaar vervoer
Het is niet toegestaan met openbaar vervoer te reizen.