sc Heerenveen opent Amateurbox

11 augustus 2019 13:42

Onder de vlag van het Sportief Partnership werkt sc Heerenveen intensief samen met amateurclubs uit de regio. Dit seizoen opent sc Heerenveen een speciale Amateurbox voor deze samenwerking. Tijdens het seizoen worden hier bij alle competitie thuiswedstrijden activiteiten georganiseerd voor de amateurclubs. De doelgroep wisselt per keer, van de jeugdtrainers tot de kantinecommissie en het bestuur. Zo kan de club de partnerverenigingen in de hele breedte ondersteunen.

61759571869b6.jpg
Zondag was de aftrap van het nieuwe seizoen voor de partnerclubs, voor de wedstrijd tegen Feyenoord.

Zondag was de aftrap van het nieuwe seizoen voor de partnerclubs, voor de wedstrijd tegen Feyenoord. Hoewel het nog midden in de bouwvak is en het amateurvoetbal nog niet begonnen is, waren er maar liefst 33 verenigingen aanwezig met meer dan honderd bestuurders.
 
Samen winnen we meer
Namens sc Heerenveen trapten Cees Roozemond, Gerry Hamstra en Ronny Venema het seizoen af. Zij namen alle partnerclubs nogmaals mee in de achtergrond van het Sportief Partnership. Waarom vindt sc Heerenveen het zo belangrijk dat het goed gaat met de amateurverenigingen in de regio? Niet alleen omdat hier de spelers van de toekomst opgroeien, maar ook voor alle supporters van sc Heerenveen die zelf ook voetballen. Daarnaast spelen voetbalverenigingen een belangrijke maatschappelijke rol, want sporten is gezond. En wat is er dan leuker dan een potje voetbal?
 
Daarom wil sc Heerenveen het bestuur van de amateurclubs graag ondersteunen bij de ontwikkeling van hun club. Behalve de Amateurbox heeft de club daarom nu ook de voetballeerlijn en –apps van VTON toegevoegd aan het pakket voor de partnerverenigingen. Voetbal is wat de clubs verbindt, dus dit is de rode draad in de samenwerking. Zo kunnen de clubs samenwerken aan de ontwikkeling van het voetbal in onze regio.

61756590db08f.jpg
Namens sc Heerenveen trapten Cees Roozemond, Gerry Hamstra en Ronny Venema het seizoen af.

Behalve de ontwikkeling op het veld is het ook belangrijk dat de verenigingen zelf ook vitaal blijven. Daarom bevat het programma ook allerlei activiteiten voor de rest van het kader en de leden van de clubs. De nieuwe Amateurbox wordt daarbij het kloppende hart van de samenwerking. Doordat de amateurverenigingen hier vaak samenkomen kunnen ze ook elkaar ondersteunen, en kunnen we er samen voor zorgen dat iedereen in onze regio kan blijven genieten van het mooiste spelletje dat er is!
 
De volgende bijeenkomst is op zaterdag 24 augustus. De partnerverenigingen kijken dan samen naar de ideale jaarkalender voor het nieuwe seizoen: hoe kun je er met het bestuur voor zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt dit seizoen?

Benieuwd hoe het Sportief Partnership jouw club kan helpen? Kijk voor meer informatie op www.samenwinnenwemeer.nl