Steun KiKa bij sc Heerenveen - FC Groningen!

11 april 2019 15:07

6083412c95827.jpg

De wedstrijd sc Heerenveen - FC Groningen staat zondag in het teken van KiKa (Kinderen kankervrij). Door faciliteiten in te zetten willen sc Heerenveen en hoofdsponsor GroenLeven meer bekendheid en geld genereren voor KiKa. Met elkaar willen we de strijd tegen kinderkanker ondersteunen. Steun ook en doneer!

GroenLeven stelt plek op sc Heerenveen-shirt beschikbaar voor KiKa
sc Heerenveen speelt zondag in speciale wedstrijdshirts. GroenLeven heeft haar plaats op het shirt als hoofdsponsor beschikbaar gesteld aan KiKa.

Opbrengst It Pompeblêdsje gedoneerd aan KiKa
Ook wordt er in het programmaboekje It Pompeblêdsje aandacht gegeven aan KiKa, middels een speciale cover en een interview. De uiteindelijke opbrengst van het programmaboekje wordt gedoneerd. Verder wordt er gecollecteerd bij de ingangen van het Abe Lenstra stadion.

Feanstore
Ook de Feanstore staat zondag in het teken van KiKa. Zo worden er onder andere KiKa-knuffelberen, speciale KiKa-thuisshirts en Kika-sjaals verkocht. Van elk verkochte shirt of sjaal gaat de winstpercentage naar de stichting.

MatchWornShirt: win het gedragen wedstrijdshirt van sc Heerenveen-speler!
Wil jij het gedragen wedstrijdshirt van Sam Lammers of Lucas Woudenberg winnen? In samenwerking met 'MatchWornShirt' en Kika organiseert de club een speciale actie voor het duel van aanstaande zondag: tijdens de wedstrijd tegen FC Groningen worden de gedragen wedstrijdshirts van alle sc Heerenveen-spelers (die in actie zijn gekomen op het veld) geveild. Als de aftrap is genomen kun je direct via de website Matchwornshirt.com bieden op één van de gedragen wedstrijdshirts van de spelers. De uiteindelijke opbrengst wordt gedoneerd aan KiKa. Voor meer informatie over het bieden ga je naar Matchwornshirt.com


Over KiKa
Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Klik hier voor de website van KiKa