Trio sc Heerenveen in voorselectie Jong Oranje

10 mei 2019 13:35

58358f3fae593.jpg

In de voorlopige selectie van Jong Oranje voor de oefenwedstrijd tegen Mexico zijn door coach Erwin van de Looi drie spelers van sc Heerenveen opgenomen: Kik Pierie, Sherel Floranus en Mitchell van Bergen (foto).
 

Dat is meer dan gebruikelijk, omdat er spelers in de selectie zitten die in de week van de oefeninterland tegen Mexico mogelijk nog clubverplichtingen hebben. Deze spelers vallen af als ze tijdens deze periode in actie moeten komen voor hun club.

Mexico treedt in de oefenwedstrijd tegen Jong Oranje aan met hun Olympisch elftal. Dit zijn spelers die op of na 1 januari 1997 geboren zijn. De wedstrijd tegen de Mexicanen is op vrijdag 31 mei om 20.00 uur in het vast speelstadion van Jong Oranje,  De Vijverberg in Doetinchem.
 
Voor de spelers die in de voorlopige selectie zitten en op 15 mei of eerder geen clubverplichtingen meer hebben, wordt er van 21 tot 22 mei een extra tweedaagse trainingsstage op de KNVB Campus in Zeist georganiseerd. De definitieve selectie voor de wedstrijd tegen Mexico wordt op vrijdag 24 mei bekendgemaakt.