Valentijnsdag: Hart voor sc Heerenveen

14 februari 2019 10:19

Valentijnsdag. De dag van de liefde. De dag van het hart. Een mooi moment om de cardiologiepatiënten van ziekenhuis Tjongerschans eens in het zonnetje te zetten. Daarom ontvangen alle patiënten op de polikliniek Cardiologie en Longziekten van ziekenhuis Tjongerschans op donderdag 14 februari kaartjes voor de wedstrijd van sc Heerenveen tegen PSV.

60202a567db04.jpg

Hoofdsponsor GroenLeven maakt het voor de patiënten van de polikliniek mogelijk om gratis naar de wedstijd te gaan. Maarten de Groot: "GroenLeven wil het goede doen. Dat betekent naast het creëren van duurzame energie voor een schonere en betere wereld ook oog hebben voor onze naasten. Wij vinden het geweldig dat wij op deze manier deze patiënten van Ziekenhuis Tjongerschans een fijne avond uit kunnen bieden."

De patiënten zijn erg blij met dit mooie gebaar vanuit GroenLeven. Lars van Halderen, centrummanager Cardiologie, Longziekten en Interne Geneeskunde bij Tjongerschans: “Een groot deel van onze patiënten is chronisch ziek. Het is mooi dat zij de gedachten even kunnen verzetten en de mogelijkheid krijgen om deze wedstrijd bij te wonen.”

sc Heerenveen en Tjongerschans werken al vele jaren samen rondom de medische ondersteuning van de spelers en op maatschappelijk gebied. Daarnaast hebben de club en het ziekenhuis samen de Abe Lenstrazaal in het ziekenhuis ingericht. In deze multifunctionele zaal kunnen patiënten die opgenomen zijn, alle wedstrijden van sc Heerenveen live bekijken.