Vlap neemt afscheid tijdens Feyenoord-thuis

09 augustus 2019 10:48

Michel Vlap neemt zondag in de rust van het duel tussen sc Heerenveen en Feyenoord afscheid van het thuispubliek. Het kind van de club – zeventien jaar sc Heerenveen – kende vorig jaar met zestien competitietreffers een topseizoen, waarmee hij een transfer verdiende naar het Belgische Anderlecht.

61732df5a6d7c.jpg
Michel Vlap viert een van zijn zestien competitiedoelpunten

Vlap was vijf jaar toen hij bij sc Heerenveen kwam spelen. Hij doorliep de gehele jeugdopleiding van de club en groeide uit tot smaakmaker en boegbeeld. Afgelopen seizoen was Vlap zeer belangrijk voor sc Heerenveen: hij scoorde zestien keer en gaf vier assists. Met die cijfers speelde Vlap zich in de internationale kijker.

Anderlecht werd Vlaps nieuwe bestemming. De club uit Brussel nam hem ruim een maand geleden over en in zijn eerste duel voor Paars-Wit was de Sneker meteen trefzeker. Met Anderlecht speelde hij inmiddels drie wedstrijden. Twee dagen na het duel met KV Mechelen keert Vlap voor even terug op het oude nest om in de rust van sc Heerenveen - Feyenoord afscheid te nemen van de thuissupporters.

Tickets
Wil jij de wedstrijd sc Heerenveen - Feyenoord bijwonen en dus ook het afscheid van Vlap meemaken? Bestel dan hier je tickets.