De tweede FeanFan Magazine komt eraan

26 oktober 2020 21:52

Interviews met Pawel Bochniewicz, Oliver Batista Meier, Lucas Woudenberg, Gerry Hamstra, Henk Veerman, Erwin Mulder en heel veel meer vind je in de nieuwste FeanFan Magazine. Het blad van de gelijknamige supportersvereniging valt vanaf woensdag bij haar leden op de mat en is vanaf dan ook te koop in de Feanstore.

6534880414303.jpg

Voor de nieuwste editie sprak FeanFan met Pawel Bochniewicz, een van de aanwinsten van sc Heerenveen en neo-international van Polen. Zijn credo? Focus. "Soms denk ik te makkelijk over een pass en verlies ik de bal. Dan baal ik van mezelf. Ik moet echt die honderd procent focus behouden."

Ook sprak FeanFan met Bayern München-huurling Oliver Batista Meier, die onder meer zijn stap naar sc Heerenveen verklaart. "De Nederlandse competitie staat goed bekend. Het is een kweekvijver van talent. Ik weet dat ik hier de kans krijg om me te ontwikkelen."

Lucas Woudenberg, ook wel De Witte Keniaan, scoorde het eerste doelpunt van het nieuwe eredivisieseizoen in de openingswedstrijd tegen Willem II. Hij vertelt hoe hij zich staande houdt. "Ik ben iemand die er binnen en buiten het veld alles aan doet om beter te worden. Daar zal het nooit aan liggen."

Tot slot sprak FeanFan met technisch manager Gerry Hamstra over de 'Hamstraweken', werd doelman Erwin Mulder geïnterviewd door een collega-keeper en draafde Henk Veerman op voor het Kruisverhoor. Dit en meer op 72 pagina's puur en alleen sc Heerenveen.

Lid worden?
Ben je sc Heerenveensupporter, maar nog geen lid van FeanFan? Meld je aan via www.feanfan.nl/lid-worden en je hoeft geen achtergrondverhaal over je favoriete club meer te missen. De contributie bedraagt slechts 20 euro per jaar. Het tweede en derde gezinslid zijn voor 5 euro per persoon lid, een vierde en ieder volgend gezinslid zelfs gratis.