Effektief is nu businesspartner én rugsponsor

05 september 2020 11:30

Gedurende het jubileumseizoen prijkt Effektief met logo en naam op de achterzijde van de wedstrijdshirts. Bovendien maakt de nieuwe rugsponsor de stap van beloftepartner naar businesspartner. Effektief is de komende drie seizoenen sc Heerenveens partner op het gebied van schoonmaakdienstverlening.

649931669f960.jpg

In juli maakten sc Heerenveen en Effektief hun partnerschap bekend. Naast het bieden van kwalitatief hoogwaardige schoonmaakdienstverlening geeft Effektief invulling aan het sociale beleid van sc Heerenveen. Effektief is onderdeel van Effektief Groep, waar ook Tweetal Belevingscatering onder valt, de nieuwe cateraar in de businessruimten van het Abe Lenstra stadion.

Algemeen directeur Erwin de Jong van Effektief is trots op het rugsponsorschap. "Het is een eer dat we met ons bedrijf op het traditionele shirt van sc Heerenveen mogen staan. Het is een heel mooie verdieping en verbreding van ons partnerschap. Het is prachtig dat we onze hechte verbondenheid op deze manier nog duidelijker kunnen laten zien."

64992adbdf776.jpg

Met het toetreden van Effektief is de achterzijde van het shirt nu volledig ingevuld. Een week geleden presenteerde sc Heerenveen MASCOT® WORKWEAR al als nieuwe rugsponsor. Alles tot grote tevredenheid van commercieel manager Martin Koopman van sc Heerenveen. "Met MASCOT® en Effektief staan er wederom twee prachtige bedrijven op ons shirt. Samen met hoofdsponsor Ausnutria voorop en TOTO op de mouw hebben we een prachtige invulling gegeven aan ons tenue. Hiermee krijgt het shirt in het jubileumjaar de waarde die het verdient."