FeanFan zoekt nieuwe bestuursleden

11 maart 2020 13:13

Heb jij passie voor sc Heerenveen? Houd jij ervan om dingen te organiseren? En vind je het leuk om mee te denken over het beleid van supportersvereniging FeanFan en over hoe we de binding tussen sc Heerenveen en de supporters kunnen versterken? Dan is FeanFan op zoek naar jou.

64200bf1c5ec0.jpg

Voorzitter Tiemen Korvemaker neemt na acht jaar in oktober tijdens de algemene ledenvergadering afscheid. Volgens het rooster van aftreden zit zijn bestuurstermijn erop. "Ik heb besloten mij niet weer verkiesbaar te stellen. Na acht prachtige jaren in het bestuur van FeanFan, waarvan vier jaar als voorzitter, wordt het tijd voor andere dingen." Korvemaker blijft namens FeanFan wel lid van het stichtingsbestuur van sc Heerenveen.

Ook Thomas Oosterkamp heeft besloten de supportersvereniging te verlaten. Hij neemt na dit seizoen afscheid. "De anderhalf jaar dat ik in het bestuur heb gezeten was kort, maar erg leuk. In mijn werk is een nieuwe uitdaging op mijn pad gekomen die ik niet kan combineren met mijn werkzaamheden bij FeanFan. Hierdoor heb ik helaas moeten besluiten om te stoppen."

Door het vertrek van Korvemaker en Oosterkamp is FeanFan op zoek naar nieuwe bestuurdsleden. Als bestuurslid bij FeanFan krijg je dé kans kennis te maken met alle geledingen binnen sc Heerenveen. Het is de mogelijkheid om de club van binnenuit te leren kennen. Gaat jouw hart sneller kloppen? Stuur dan snel jouw motivatie en cv naar info@feanfan.nl.