Jeugdoverzicht: Gelijkspel O15 tegen VVV

17 februari 2020 11:32

Afgelopen weekeinde kwamen behalve het eerste elftal ook jeugdteams van sc Heerenveen in actie. Slechts twee wedstrijden stonden er op het programma. Alleen Onder 19 en Onder 15 trokken ten strijde. Een overzicht.

sc Heerenveen Onder 19 trok aan het kortste eind in de derby met FC Groningen. De Friezen waren in Groningen op voorsprong gekomen dankzij een vroeg doelpunt van Nordin Tahboun. In de tweede helft ging het toch mis voor de ploeg van trainer Menno van Dam (2-1).

Dankzij een benutte strafschop van Yoram Boerhout hield sc Heerenveen Onder 15 een punt over aan het duel met VVV-Venlo (2-2). Daarmee knokten de Friezen zich terug van een in de tweede helft opgelopen achterstand. De Limburgers bogen na rust met twee goals een 1-0 achterstand (doelpunt Thom Faber) om.