Jeugdoverzicht: O13 wint van FC Twente

10 februari 2020 12:30

Afgelopen weekeinde kwamen behalve het eerste elftal ook vijf van de zes jeugdteams van sc Heerenveen in actie. Drie ploegen gingen onderuit, twee pakten de volle buit. Een overzicht.

638000ff2b54c.png

sc Heerenveen Onder 19 ging thuis in de slotfase onderuit tegen Ajax (1-2). Guus Offerhaus scoorde vlak voor het einde het enige Friese doelpunt. Het duel leek te eindigen in een gelijkspel, maar uiteindelijk trokken de Amsterdammers in extremis aan het langste eind.

Voor het eerst na de winter ging sc Heerenveen Onder 15 onderuit. Na een overwinning op FC Twente en een gelijkspel tegen Excelsior werd verloren op bezoek bij FC Utrecht (2-0). Die stand stond ook op het scorebord bij het thuisduel van sc Heerenveen Onder 13 met FC Twente. Voor de Friezen scoorden Ruben Veer en Kai Jansen.

Foto's van sc Heerenveen Onder 13 - FC Twente:

Ook de jongste jeugd van sc Heerenveen kwam in actie. Onder 12 moest zijn meerdere erkennen in en bij Be Quick 1887 (5-1). Onder 11 wist wel te winnen. Na het thuisduel met HZVV stapte het team van trainer Nick Kuiper met een ruime overwinning van het veld (8-2).