Jeugdprogramma: thuiswedstrijd voor O21

25 september 2020 14:04

Na de midweekse speelronde voor Onder 18 en Onder 17 staan er dit weekend voor de jeugdelftallen weer een aantal wedstrijden op het programma. Onder 21 hoopt tegen ADO Den Haag de eerste punten van het seizoen te pakken, Onder 17 speelt een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle.

651936a9c65a5.png

Onder 21
Onder 21 speelt dit weekend de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. De ploeg van Menno van Dam verloor afgelopen zaterdag met 3-0 van NEC en wacht nog op de eerste punten. De Hagenezen wonnen hun vorige wedstrijd knap van Feyenoord en staan op zes punten na drie duels. Er wordt om 14.45 afgetrapt op Sportpark Skoatterwâld.

Onder 18
De ploeg van Niek Westra stond dinsdagmiddag in de uitwedstrijd tegen Ajax lang op 2-0 achterstand. Maar door een prachtig doelpunt van Donát Varga in de laatste minuten werd het nog even spannend. Het bleef echter bij die ene goal en zo stond er een 2-1 eindstand op het scorebord in het voordeel van de Amsterdammers. Onder 18 speelt dit weekend geen wedstrijd.

Onder 17
Onder 17 speelde ook doordeweeks tegen Ajax. De mannen van Wilco Hellinga kenden een moeilijke thuiswedstrijd en verloren met 0-5. De grote man aan de kant van de Amsterdammers was Julian Rijkhoff. De 15-jarige spits nam vier van de vijf goals voor zijn rekening. Zaterdag staat er voor Onder 17 een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle op het programma. Het duel begint om 15.00 uur.  

Onder 15
Onder 15 reist af naar het Zuiden, waar de ploeg van trainer Emiel Kramer zaterdag een uitwedstrijd tegen VVV-Venlo/Helmond Sport speelt. Beide ploegen zijn nog op zoek naar punten en kunnen een overwinning goed gebruiken. Er wordt om 14.30 uur afgetrapt in Helmond.

Onder 13
Trainer Jeffrey Mast reist zaterdag met Onder 13 af naar Amsterdam voor de wedstrijd tegen A.V.V. Zeeburgia. Zeeburgia is met een achtste plek hekkensluiter van de competitie met één punt uit drie duels. O13 staat op drie punten uit drie wedstrijden en bezet de vijfde plaats.
 
Onder 12
Het team van Mathijs van de Beld speelt zaterdag de Twin Games tegen FC Emmen. Bij de Twin Games wordt er op twee velden tegelijk gespeeld met teams van acht tegen acht. De scores van beide wedstrijden worden bij elkaar opgeteld. O12 mag in de vroege ochtend om 9.45 uur van start.

Onder 11
Onder 11 trapt om 9.45 uur af op Sportpark Skoatterwâld tegen de leeftijdsgenoten van Flevo Boys. O11 is koploper met zeven punten uit drie wedstrijden. De ploeg uit Emmeloord heeft één punt minder. Het belooft een spannende strijd te worden om de koppositie.