Kroon Vleeswaren blijft verbonden aan sc Heerenveen

03 augustus 2020 11:30

Kroon Vleeswaren is komend seizoen als beloftepartner verbonden aan sc Heerenveen. Daarmee verlengen beide partijen hun meer dan dertig jaar durende samenwerking. De vleeswarenfabrikant uit De Westereen ziet zich vanwege de coronacrisis genoodzaakt een stapje terug te doen, maar is – net als sc Heerenveen – vooral zeer content met het voortzetten van het partnerschap.

6484339cf4a5b.jpg

"We doen voor dit jaar even pas op de plaats, maar blijven met ons sponsorhart verbonden aan sc Heerenveen”, zegt André van de Poppe, directeur van Kroon Vleeswaren." Door stijgende prijzen van onder meer grondstoffen, snel veranderende regelgeving en enkele andere donkere wolken is de markt voor vleesproducerende bedrijven erg onrustig. Zicht op meer stabiliteit is er vooralsnog niet. Desondanks willen we de lange en goede relatie met sc Heerenveen in stand houden."

Voor zowel Kroon Vleeswaren als sc Heerenveen is het een uitdagende periode, maar ook een bijzondere. Beide partijen dragen dit jaar de titel jubilaris. Terwijl de vleeswarenfabrikant in 2020 maar liefst honderdvijftig jaar bestaat, viert de Friese eredivisionist dit seizoen zijn honderjarig jubileum.

Commercieel manager Martin Koopman: "We delen een geweldige historie. Als organisaties op zich én als partners. Het is prachtig dat we de jarenlange samenwerking met zo'n trouwe sponsor kunnen continueren. Het is voor bedrijven en dus ook Kroon Vleeswaren in deze tijd niet makkelijk. We zijn hen dan ook extra dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen."