Nieuw: seizoenkaart met jongerenkorting (nu t/m 21 jaar)

27 mei 2020 16:12

Met ingang van het seizoen 2020/2021 introduceert sc Heerenveen een drietal nieuwe concepten. Een daarvan is de verhoging van de leeftijdsgrens om gebruik te kunnen maken van jongerenkorting. De club heeft besloten de grens te verleggen van 17 jaar naar 21 jaar.

644834e076f3c.jpg

Wat houdt de jongerenkorting in?
Het verhogen van de leeftijdsgrens houdt in dat jij tot en met 21 jaar recht hebt op jongerenkorting. sc Heerenveen is van mening dat de bestedingsruimte van iemand van 17 jaar niet of nauwelijks verschilt met iemand van 21 jaar. De meesten van jullie zitten dan nog steeds op school, zijn volop aan het studeren of zijn net actief op de arbeidsmarkt.

Met het verleggen van de leeftijdsgrens omtrent jongerenkorting wil sc Heerenveen voorkomen dat jij en je leeftijdsgenoten niet vanwege financiële motieven je seizoenkaart niet verlengt. Dat je vanwege de kosten je liefde voor en steun aan de club moet inperken, is voor ons onacceptabel. Een seizoenkaart hoort voor iedereen betaalbaar te zijn.

Voorwaarde:
- De jongerenkorting geldt alleen voor supporters tot en met 21 jaar (peildatum: 1 juli 2020)

Bestellen
Wil je een seizoenkaart bestellen met jongerenkorting en daarmee de thuiswedstrijden van sc Heerenveen bezoeken, wanneer er weer met publiek gevoetbald mag worden? Klik dan hier.