Nieuw: seizoenkaart voor in het comfortvak (vanaf 60 jaar)

27 mei 2020 13:25

Met ingang van het seizoen 2020/2021 introduceert sc Heerenveen een drietal nieuwe concepten. Een daarvan is het comfortvak. Dit vak op de oosttribune van het Abe Lenstra stadion is specifiek bedoeld voor onze 60-plussers. Wanneer er weer gevoetbald mag worden en publiek welkom is, genieten de seizoenkaarthouders in dit vak tijdens en rondom de wedstrijden van extra comfort.

64482b7a982e1.jpg
Foto is genomen voor de coronatijd

Wat houdt het comfortvak in?

Bij het comfortvak op de derde verdieping van het Abe Lenstra stadion zijn drie liften aanwezig, waardoor u niet met de trap omhoog hoeft. Gastheren begeleiden u naar uw stoel, die goed te bereiken is vanwege de bredere gangpaden en extra leuningen.


Bij het comfortvak draait het om gemak, comfort en onbezorgd genieten. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt u ontvangen in de comfortzaal. In deze speciale, sfeervolle ruimte bent u ook tijdens de rust en na het duel van harte welkom. Geen harde muziek, maar zachtere klanken op de achtergrond. Hier kijkt u met uw medesupporters in alle rust vooruit of terug op de wedstrijd, onder het genot van een bakje koffie of kopje thee.


Met een seizoenkaart die toegang geeft tot het comfortvak krijgt u bovendien de mogelijkheid een parkeerkaart af te nemen voor parkeerterrein P4, dichterbij kunt u uw auto niet kwijt.


Kosten en faciliteiten

Een seizoenkaart dat toegang geeft tot het comfortvak kost 328,50 euro. U zit dan boven vak 18, op driekwart hoogte en naast de Amstel-opgangen. Vanaf 66 jaar kost een seizoenkaart 286,50 euro. Wat krijgt u hiervoor?


- Een vaste zitplek bij elke thuiswedstrijd

- Toegang tot de comfortzaal

- Inclusief en onbeperkt koffie en thee

- Optioneel: een parkeerplaats voor P4 (110 euro). Deze plekken zijn schaars: vol is helaas vol


Combineren

Bezoekt u de wedstrijden altijd met een of meerdere supporters die geen 60 jaar zijn? Met een zitplaats in het comfortvak kunt u dat gewoon blijven doen. Maximaal vier mensen mogen u in het comfortvak vergezellen.


Voorwaarden:

- Op het moment van afsluiten, moet er tenminste één persoon ouder zijn dan 60 jaar (peildatum: 1 juli 2020)

- Voor supporters onder de 60 jaar gelden de kortingen niet, zij betalen het reguliere volwassenentarief

- Tribuneplaats is altijd in combinatie met het koffie-en-thee-arrangement en toegang tot comfortzaal. Hierin zijn geen afwijkingen mogelijk


Bestellen

Wilt u voor uzelf en eventuele medesupporters seizoenkaarten bestellen die – wanneer er weer met publiek gevoetbald mag worden – toegang geven tot het comfortvak? Klik dan hier.