Nieuwe rugsponsor: MASCOT® WORKWEAR

27 augustus 2020 16:25

Partner MASCOT® WORKWEAR en sc Heerenveen intensiveren hun samenwerking. Tijdens het seizoen 2020/2021 prijkt de naam van Deense bedrijf – producent van werkkleding en -schoenen – achterop de shirts van sc Heerenveen. MASCOT® WORKWEAR was al partner van de club, sinds oktober vorig jaar.

6496599e8feab.jpg

Met de samenwerking tussen MASCOT® WORKWEAR en sc Heerenveen stak het bedrijf onlangs stewards, vrijwilligers en facilitair medewerkers van de club in het nieuw. Door middel van ledreclame en het bestaande netwerk van sc Heerenveen heeft MASCOT® WORKWEAR zijn naamsbekendheid kunnen vergroten.

Met ingang van het komende seizoen wordt MASCOT® WORKWEAR rugsponsor van sc Heerenveen. “Wij zijn erg blij met deze stap”, vertelt Danny Bonn, market director MASCOT® Benelux. “sc Heerenveen is een mooie club en onderhoudt historisch gezien een goede band met Denemarken. We kijken uit naar de verdere ontwikkeling van de samenwerking en naar de sportieve prestaties van deze mooie club tijdens het jubileumjaar.”

64966e7923c36.jpg
Market director Danny Bonn (MASCOT® Benelux) en commercieel manager Martin Koopman (sc Heerenveen)

Ook commercieel manager Martin Koopman van sc Heerenveen is verheugd met de nieuwe overeenkomst. “Het is geweldig dat MASCOT® WORKWEAR juist in deze tijd de stap tot rugsponsor maakt. Het is een bedrijf met internationale naamsbekendheid. Wij zijn er ontzettend trots op dat zij nu onderdeel zijn van ons mooie shirt.”