Nu in de verkoop: buskaarten vanuit Meppel-Steenwijk

20 februari 2020 15:56

Het project Feanfans On Tour is officieel van start. Hiermee maken sc Heerenveen, Arriva én supporters het mogelijk om vanuit de eigen regio met een bus naar het Abe Lenstra stadion te reizen. De primeur is voor supporters uit de regio Meppel-Steenwijk. Zij kunnen inmiddels een buskaart kopen voor de thuiswedstrijd tegen Ajax op zaterdag 7 maart (aftrap: 20.45 uur).

63901a2fec8aa.jpg

sc Heerenveen vindt dat iedereen onze thuiswedstrijden moet kunnen bezoeken. Vervoer moet geen reden zijn om thuis te blijven. Om die reden is het project gestart om per stad of regio zelf een bus te laten rijden, die supporters voor een schappelijke prijs van huis naar het stadion brengt en weer terug. Meer informatie lees je hier.

Andere regio's
Het project wordt gestart in de regio Meppel-Steenwijk, omdat hier van oudsher veel Feanfans wonen en zij geen gebruik kunnen maken van rechtstreekse lijndiensten. sc Heerenveen hoopt dat na Meppel-Steenwijk ook andere regio's zich willen verbinden aan het project. Wil jij ook vanuit jouw regio een bus laten rijden naar het Abe Lenstra stadion? Neem dan contact op met Edward Jousma, accountmanager supporters.