Ondernemers zakenloge Us Plak verlengen

04 september 2020 12:01

sc Heerenveen mag ook komend seizoen blijven rekenen op de steun van de ondernemers uit zakenloge Us Plak. In deze loge zitten de bedrijven inzet.nlDe EvenementenspecialistInTechniek.com, Michel Pen TechniekVan der Heide Bouw, Sign & Media Groep, MHB en Sports Merchandising Europe.

64952b022633b.jpg

Een van de participanten in zakenloge Us Plak is Erik Mous, directeur van inzet.nl. Vier seizoenen geleden ontstond bij hem en een aantal bevriende ondernemers het idee om de wedstrijden van sc Heerenveen vanuit een zakenloge te bekijken. "De informele sfeer en de gezelligheid maakte dat deze zakenloge al snel ús plak werd in het Abe Lenstra stadion."

Twijfels over verlengen waren er bij de Us Plak-ondernemers niet, zegt Mous. "In tijden van corona hebben we besloten om gewoon te verlengen, omdat we naast sponsor ook supporter zijn. En supporter ben je wanneer het goed gaat, maar ook zeker in de uitdagende tijden van nu."

Zakelijk voordeel
Behalve een geweldig zicht op het veld en de wedstrijden levert het de ondernemers ook zakelijk gezien voordeel op. "De toegevoegde waarde van ons sponsorschap zien we allemaal terug in de mogelijke handel via het OSSH-netwerk", zegt Mous. "Je moet de bal wel zelf inkoppen, maar de voorzetten worden in ieder geval volop gegeven, ook via de accountmanagers van de club. We kijken met z'n allen erg uit naar komend seizoen."