PontMeyer sluit zich aan bij sc Heerenveen

07 oktober 2020 13:20

Hout- en bouwmaterialenhandel PontMeyer verbindt zich als sponsor aan sc Heerenveen. Het bedrijf – met 48 vestigingen in Nederland, waarvan drie in Friesland (Sneek, Heerenveen en Drachten) – treedt per direct toe tot de OSSH, de businessclub van de Friese eredivisionist.

652316f3696b5.jpg
Annemiek Scheltinga (sc Heerenveen) en Dave Pieters (PontMeyer)

Van tuinhout tot isolatie en van gevelbekleding tot deuren. PontMeyer in Heerenveen kent zowel on- als offline een zeer breed assortiment. "De professionele bouwer kan bij ons 24/7 terecht", zegt Dave Pieters van PontMeyer. "Ons hout en plaatmateriaal is van de hoogste kwaliteit en onze bouwmaterialen en gereedschappen zijn van de beste merken."

Betrokkenheid
Maar PontMeyer is meer dan alleen een onderneming, geeft Pieters aan. "Onze klanten komen vaak uit de regio. Daar willen we het verschil maken, door er voor hen te zijn." Pieters heeft een hechte band met Friesland en sc Heerenveen. "Als getogen Fries is de betrokkenheid groot. Een sponsorschap bij sc Heerenveen past daarom perfect. Ik kijk bijzonder uit naar onze samenwerking."