Reminder: doe jij mee aan de pubquiz?

14 juli 2020 15:45

In het kader van de Online FeanDei organiseert sc Heerenveen vrijdag een (online) pubquiz over de honderdjarige geschiedenis van de club. Supporters kunnen meespelen vanuit het Abe Lenstra stadion óf vanuit huis via laptop of smartphone. Meedoen? Lees dan vlug verder.

Een van de activiteiten waarmee we het honderdjarig jubileum van sc Heerenveen gaan vieren, is de online Feandei. Onderdeel van de alternatieve open dag is de pubquiz '100 jier sc Heerenveen', met vragen over toen en nu. De quiz wordt gepresenteerd door supporters Sietze Rozenberg en Bert Steeman. Meespelen kan vanuit het stadion óf vanuit huis.

Het programma ziet er als volgt uit:
19.00 uur             (Online) inloop
19.30 uur             Start pubquiz
21.00 uur             Eindtijd

Vanuit het Abe Lenstra stadion
De pubquiz wordt vanuit de perszaal gelivestreamd naar de schermen in Feanplaza waar je, op anderhalve meter afstand van elkaar, antwoord kunt geven op de vragen. Om antwoorden in te dienen, heb je een mobiele telefoon met internet nodig. Je ontvangt bij aankomst in het stadion de link voor de quiz. Deze link vul je in op de mobiele telefoon, waarna je meedoet.

Tijdens de pubquiz word je voorzien van drie drankjes en twee ronden met warme hapjes, geserveerd door cateraar Beijk. Hiervoor vragen wij een bijdrage van 10 euro. Wil je aanwezig zijn bij de pubquiz in het Abe Lenstra stadion? Meld je dan uiterlijk woensdag 15 juli voor 17.00 uur aan via https://ticketing.sc-heerenveen.nl. Let op: voor deze locatie geldt een maximaal aantal deelnemers van honderd personen, vol is vol.
 
Tip: neem een powerbank mee om een lege mobiele telefoon te voorkomen.

Vanuit huis
De pubquiz wordt vanuit de perszaal gelivestreamd naar YouTube. De livestreamlink ontvang je in de opgavebevestiging. De link kun je vrijdag vanaf 19.00 uur openen via de laptop, computer, tablet of (smart)televisie. Als je de livestream hebt geopend, zie je de quizlink in het scherm verschijnen. Deze link vul je in op de mobiele telefoon om mee te kunnen doen. Zowel de livestreamlink als de quizlink dienen tijdens de hele pubquiz worden gebruikt. Bij deelname aan deze pubquiz zijn geen kosten verbonden.
 
Wil je aanwezig zijn bij de pubquiz vanuit jouw eigen huiskamer? Meld je dan uiterlijk woensdag 15 juli voor 17.00 uur aan via https://www.sc-heerenveen.nl/onlinepubquiz.
 
Tip: laadt jouw mobiele telefoon op voordat je mee gaat spelen met de pubquiz.