sc Heerenveen en Effektief slaan handen ineen

15 juli 2020 20:15

sc Heerenveen heeft Effektief mogen verwelkomen als nieuwe beloftepartner. De schoonmaakorganisatie met vestigingen in Aalsmeer, Groningen, Leeuwarden en Hoogeveen wordt de partner van de club op het gebied van schoonmaakdienstverlening, voor de duur van drie seizoenen.

646553860d838.jpg
V.l.n.r.: Mario Bussink (commercieel directeur Effektief), Erwin de Jong (algemeen directeur Effektief) en Martin Koopman (commercieel manager sc Heerenveen)

Naast het bieden van kwalitatief hoogwaardige schoonmaakdienstverlening geeft Effektief invulling aan het sociale beleid van sc Heerenveen. Effektief is de samenwerking aangegaan met Caparis, het talent- en werkbedrijf van Fryslân, waardoor de medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt hun werkplek behouden. Ook belangrijk voor Effektief in het kader van zijn SROI-beleid en voor sc Heerenveen om binnen de regio deze mogelijkheid te kunnen blijven bieden.

"Effektief heeft een sterke positie in de markt van concertzalen, theaters, musea, events en voetbalstadions", legt Mario Bussink uit, commercieel directeur van Effektief. "Dit zijn omgevingen die zeer dynamisch zijn, omdat op gezette tijden en in korte tijd veel mensen komen en daarna weer vertrekken. De ervaring die Effektief hierin heeft opgebouwd, komt als geen ander van pas. Daarnaast is de samenwerking een mooie toevoeging voor Effektief aan zijn klantportfolio om onze positie verder te versterken en te ontwikkelen."