sc Heerenveen siert covers VI en Staantribune

14 juli 2020 08:48

Nog zes dagen, dan bestaat sc Heerenveen honderd jaar. Op maandag 20 juli viert de club zijn jubileum en ook media staan stil bij dit bijzondere en heugelijke feit. Bij de komende edities van Voetbal International en Staantribune prijken het Abe Lenstra stadion en een aantal van onze clubiconen op de cover.

6465079ad86df.png

Voetbal International brengt komende woensdag een speciale editie uit, met 32 pagina's gewijd aan de Friese eredivisionist. Ook Staantribune zet sc Heerenveen centraal, met onder meer interviews met Michel Vlap, Rodion Camataru en Paul Bosvelt. Dit magazine over voetbalcultuur verschijnt op vrijdag 31 juli en is nu al online te bestellen.

Ook de Friese kranten zetten sc Heerenveen al een tijdlang in de schijnwerpers. Onder de verzamelnaam '100 jaar Heerenveen' publiceren het Friesch Dagblad en de Leeuwarder Courant wekelijks verhalen over het heden en vooral verleden. Daarnaast bracht de Leeuwarder Courant ook vijf podcastafleveringen uit.

Jubileumboek
Vorige week werd het jubileumboek 100 jaar vv & sc Heerenveen gepresenteerd. In dit vijf kilo zware naslagwerk worden de historische momenten van vv en sc Heerenveen uitvoerig beschreven. Alle wedstrijden, alle spelers en alle doelpunten worden nauwgezet gerangschikt. Heb jij het boek nog niet besteld? Ga dan naar onze Feanstore of klik hier.

Niet alleen geschreven media schenken aandacht aan het honderdjarig jubileum. Bij Omrop Fryslân zijn een podcastserie, reportages van bijzondere momenten en een documentaire over Riemer van der Velde te horen. Ook maak je bij de regionale omroep elke dag kans op het jubileumboek 100 jaar vv & sc Heerenveen.