sc Heerenveen verwelkomt nieuwe sponsor: Brandmeester BV

18 december 2020 20:00

Brandmeester BV heet de nieuwste sponsor van sc Heerenveen. Het projectmanagementbureau uit Heerenveen verbindt zich per direct aan de Friese eredivisionist en zijn businessclub, de OSSH. "We vinden dat we er juist nu voor elkaar moeten zijn", zegt mede-partner Johan Rietsema.

Binnenbrand
V.l.n.r.: Johan Rietsema (Brandmeester BV), Annemiek Scheltinga (sc Heerenveen), Edwin de Haan en Ramon Veelo (beiden Brandmeester BV)

Brandmeester BV beschikt over een landelijk netwerk in de bouw-, retail- en horecasector, zegt Rietsema. "Nu willen we graag ook lokaal een steentje bijdragen. Zodat we met bedrijven uit de omgeving ervoor kunnen zorgen dat lokale initiatieven sneller van de grond komen, waardoor Heerenveen en Friesland een beetje mooier en aantrekkelijker worden."

Rietsema is trots op de sponsorovereenkomst met sc Heerenveen. "Super dat we met Brandmeester het sponsorcontract en de band met sc Heerenveen hebben bezegeld. In deze voor iedereen wonderlijke en vaak moeilijke tijd vinden wij dat we er juist nu voor elkaar moeten zijn. Daarom ook nu deze stap en support aan deze fantastische club."

Rietsema kijkt uit naar de samenwerking en het netwerken. "Als oprechte voetballiefhebbers zullen we de komende tijd ons gezicht vaak laten zien bij sc Heerenveen. Zowel buiten als in het stadion, wanneer de situatie het weer toelaat. Zo kunnen we onze mede OSSH-leden vertellen wie we zijn en wat we zo goed kunnen."