sc Heerenveen verwelkomt nieuwe sponsor: Ekowax

08 september 2020 11:45

Ekowax Cleaning Products verbindt zich als sponsor aan sc Heerenveen. Het bedrijf uit Donkerbroek dat milieuvriendelijke schoonmaakproducten verkoopt, treedt per direct toe tot de OSSH, de businessclub van de Friese eredivisionist.

650431d21c870.jpg
Salesmanager Annemiek Scheltinga en Ekowax-eigenaar Sjirk Schepers

Ekowax Cleaning Products houdt zich voornamelijk bezig met het verkopen van duurzame en innovatieve reinigings- en onderhoudsproducten aan particuliere en zakelijke klanten. De producten zijn biologisch afbreekbaar en veelzijdig toe te passen in sectoren als automotive, sport en recreatie, woning, kantoor, landbouw, industrie etc.

Bij Ekowax Cleaning Products draait het om snel, gemakkelijk en duurzaam onderhoud, wat veel tijd, grondstoffen en dus ook geld kan besparen. Een van de producten uit het assortiment is 'Ekowax Wassen Zonder Water'. Hiermee wordt elke niet-poreuze ondergrond streeploos en krasvrij gereinigd. Door de waxlaag die achterblijft glanst de ondergrond als nooit tevoren. Dit allemaal zonder gebruik van kostbaar drinkwater en schadelijke chemicaliën.

Een duurzame samenwerking
Eigenaar Sjirk Schepers: "Met ons bedrijf Ekowax waren we toe aan een nieuwe stap. We willen onze naamsbekendheid vergroten. Als trouwe supporter van sc Heerenveen is het dan voor de hand liggend dat je naar mogelijkheden kijkt waarbij je ook nog eens je eigen club ondersteunt. Met sc Heerenveen gaan we voor een duurzame samenwerking en samenleving, waarbij kwaliteit voorop staat."