Seizoenkaarthouders kunnen weer vragenlijst invullen

07 oktober 2020 08:30

Hoewel het nog allerminst zeker is dat er bij sportwedstrijden straks weer supporters welkom zijn, bereidt sc Heerenveen zich toch alvast voor op dit scenario. Omdat de club wil dat het goed geregeld is, wanneer wedstrijdbezoek weer is toegestaan. Om dit in coronatijd veilig en verantwoord te organiseren, vraagt sc Heerenveen zijn seizoenkaarthouders weer een vragenlijst in te vullen.

6524810d0b209.jpg

Woensdag heeft sc Heerenveen zijn seizoenkaarthouders een e-mail gestuurd met daarin alle informatie over en de link naar de nieuwe vragenlijst. Als vervolg op de eerste drie thuiswedstrijden van het seizoen wil de club nu weer graag met behulp van een vragenlijst weten hoe de seizoenkaarthouders tegenover wedstrijdbezoek in coronatijd staan. Dit keer met betrekking tot het volgende thuisduels: AZ-, PSV- en Heracles Almelo-thuis.

Op basis van alle ingestuurde vragenlijsten werkt sc Heerenveen aan een zo eerlijk mogelijke verdeling van alle beschikbare plekken. De toegangsprocedure werkt grotendeels hetzelfde als bij de eerste drie thuisduels van het seizoen.

Belangrijke punten:
→ Per groep (maximaal vier personen) volstaat één ingevulde vragenlijst. De antwoorden gelden in dat geval voor alle doorgegeven groepsleden
→ Seizoenkaarthouders hebben tot woensdag 14 oktober de tijd de vragenlijst in te vullen
→ De vragenlijst per groep één keer opsturen is genoeg: vaker insturen verhoogt niet de kans op wedstrijdbezoek. Een bevestigingsmail versturen we voor zaterdag 31 oktober
→ Ga je niet? Ook dan horen we dat graag van je
→ Geen reactie betekent geen belangstelling. In dat geval nemen we je niet mee in de verdeling van de kaarten

Ben jij seizoenkaarthouder bij sc Heerenveen en heb je geen e-mail van de club ontvangen? Klik dan hier om naar de vragenlijst te gaan. Heb je vragen over wedstrijdbezoek in coronatijd? Alle informatie is te lezen op deze pagina.