Terugblik op de nieuwjaarsreceptie

30 januari 2020 12:48

Op een prachtige locatie binnen het Abe Lenstra stadion, het supportershome van Nieuw Noord, vond woensdagavond de nieuwjaarsreceptie van sc Heerenveen plaats. Ruim zeshonderd aanwezigen hieven het glas op een succesvol, positief en sportief 2020. Een terugblik in twintig foto's.

636887ba91e1b.jpg

Algemeen directeur Cees Roozemond blikte tijdens zijn toespraak terug en vooruit. 'Na een gestage daling in omzet en bezettingsgraad lijken we nu de stabiliteit gevonden te hebben', zei Roozemond. 'Hoewel nog relatief weinig, hebben we in dit seizoen voor het eerst in zeven jaar meer seizoenkaarten verkocht: vierhonderd stuks ten opzichte van vorig seizoen. Te weinig nog, maar wel een ommekeer van een tendens.'

De kern van zijn boodschap vatte Roozemond als volgt samen: 'In een periode van stabiliteit, respect en hard werken willen we een situatie creëren van continuïteit en veiligheid.' De directeur wil met iedereen die de club een warm hart toedraagt positief richting de toekomst kijken. Daarbij benadrukt hij dat dit alleen lukt, wanneer iedereen er gezamenlijk de schouders eronder blijft zetten.

Jubileumfestiviteiten
Nadat OSSH-bestuurslid Janet de Vries trainer Johnny Jansen en nieuweling Runar Espejord had ondervraagd, was het de beurt aan salesmanager Martin Koopman. Hij ging in op het aanstaande honderdjarig jubileum en de daaraan gekoppelde festiviteiten. Zo zal er onder meer een legendswedstrijd, een diner voor sponsoren op het veld en een groots feest worden georganiseerd. Tot slot onthulde Koopman samen met assistent-trainer Jeffrey Talan een speciaal jubileumlogo.