Tweetal volgt Beijk op als cateraar in businessruimten

11 augustus 2020 13:00

In goed overleg hebben sc Heerenveen en Beijk Catering na zeven mooie seizoenen besloten de overeenkomst met betrekking tot catering in de businessruimten van het stadion te beëindigen. sc Heerenveen is blij dat de cateraar uit Leek wel aan de club verbonden blijft. Per 1 september is Tweetal Belevingscatering de nieuwe cateraar.

64879370b5123.jpg

Beijk Catering is ook komend seizoen de exploitant van het naastgelegen Sportstad Café en Fryslân Fean Plaza, de evenementenzaal onder de oosttribune. Met een eigen zakenloge binnen het Abe Lenstra stadion blijft Beijk Catering ook als partner verbonden aan sc Heerenveen. De club bedankt Beijk Catering voor de succesvolle samenwerking en jarenlange inzet als cateraar.

Nieuwe cateraar
Met ingang van het seizoen 2020/2021 is Tweetal Belevingscatering bij sc Heerenveen de nieuwe cateraar in de businessruimten. Tweetal Belevingscatering is onderdeel van Effektief Groep, waarmee de club al samenwerkt op het vlak van schoonmaakdienstverlening. De samenwerking op horecagebied maakt deel uit van de partnerovereenkomst met Effektief Groep. sc Heerenveen kijkt uit naar de samenwerking met Tweetal Belevingscatering.