Update: Abe Lenstra stadion tot 6 april gesloten, alle activiteiten eerste selectie deze week afgelast

15 maart 2020 20:15

Gezien de meest recente ontwikkelingen rondom het coronavirus zal het Abe Lenstra stadion in ieder geval tot 6 april worden gesloten. Het kabinet heeft vanmiddag bekendgemaakt dat alle sportclubs in Nederland dicht moeten. Dat geldt voor alle sportaccommodaties, dus ook voor de trainingsfaciliteiten en stadions van het betaalde voetbal.

614292854e0f6.jpg

Dit betekent dat ook alle activiteiten van het eerste elftal van sc Heerenveen de komende week geschrapt worden. Trainingen en oefenwedstrijden gaan niet door. sc Heerenveen bekijkt momenteel hoe de trainingsprogramma’s voor het eerste elftal opgelost kunnen worden om de spelers zo fit mogelijk te houden.

De KNVB houdt voor de hervatting van de competities rekening met de tijd die de selecties nodig hebben om weer wedstrijdfit te worden. Door de nieuwe maatregel zal er in ieder geval tot 6 april niet gevoetbald worden in de Eredivisie.  
 
Het sluiten van het Abe Lenstra stadion heeft tot gevolg dat ook de kantoren, de receptie en de Feanstore gesloten zijn. De club blijft online bereikbaar. Dit geldt ook voor de Feanstore.
 
Heb je vragen over ticketing? Neem contact op met onze Supporters Service. Wij streven ernaar om alle mail zo snel en goed mogelijk te behandelen.
 
sc Heerenveen bekijkt de situatie van dag tot dag. Veiligheid en gezondheid gaan boven alles. Als club houden we alle ontwikkelingen uiteraard nauwlettend in de gaten. Wij danken u voor uw begrip.