Vlot Bedrijfswagens verbindt zich aan sc Heerenveen

10 augustus 2020 13:25

sc Heerenveen heeft Vlot Bedrijfswagens mogen verwelkomen als nieuwe partner. Het onderhouds-, service- en reparatiebedrijf uit Urk sluit zich aan bij de OSSH en de Urker Box, speciaal bedoeld voor ondernemers uit het vissersdorp.

648707b192cd8.jpg

Vlot Bedrijfswagens is een jong familiebedrijf dat zijn klanten snel en met een vertrouwd gevoel weer op weg wil helpen. Met hun roots in de transportsector weten Jacob en Marcus Vlot wat klanten belangrijk vinden. "Net als Friezen, zijn wij een tikkeltje eigenzinnig", zeggen de broers.

Vlot biedt een totaalpakket van bedrijfswagen- en bandenservice en is gespecialiseerd in koeltechniek, vanwege het vele koeltransport dat er op Urk en in de regio te vinden is. "Als vanzelfsprekend zijn wij up-to-date als het gaat om de digitale systemen die vandaag de dag in trucks en bedrijfswagens te vinden zijn", zeggen de gebroeders Vlot.

Bij Vlot draait het – net als bij sc Heerenveen – om snel en efficiënt werken. "Er niet omheen draaien of weglopen, maar voor elkaar willen werken", leggen de broers uit. "De inzet bepaalt de wedstrijd. Zo werkt het ook in de transportsector: snel en compitatief zijn. Met een duidelijk doel voor ogen: winnen. En daarnaast, bijna net zo belangrijk: genieten van het spel en genieten van de wedstrijd. Op naar een succesvol seizoen."