Acties voor volle tribunes tegen FC Twente!

16 september 2021 13:54

Het is bijna weer zover. Vanaf 26 september mag het Abe Lenstra stadion weer voor 100 procent gevuld worden! En dus hoopt sc Heerenveen die dag tegen FC Twente op zeer goed gevulde tribunes. Seizoenkaarthouders en sponsoren kunnen daarom extra kaarten bijkopen met 50 procent korting op het reguliere tarief.

AJAX PUBLIEK FPH 5214

 

De wedstrijd tegen FC Twente (aftrap 14.30 uur) belooft op voorhand al bijzonder te worden. Behalve dat het stadion voor het eerst sinds 7 maart 2020 weer volledig bezet mag worden, is dit ook de dag dat clubiconen Riemer van der Velde en Foppe de Haan geëerd worden. Voorafgaand aan het duel dopen de initiatiefnemers van Radio Camataru de west- en oosttribune om 14.00 uur officieel om tot de Riemer- en Foppe-tribune. Dit historische moment kan uiteraard alleen gevierd worden met volle – of zo vol mogelijke – tribunes.

Om dat te realiseren kunnen seizoenkaarthouders en sponsoren dus profiteren van 50 procent korting. Zodra zij deze kans hebben gehad, komt de club volgende week ook nog met een speciale actie voor de clubkaarthouders. Supporters die al extra kaarten hadden bijgekocht, ontvangen deze week persoonlijk bericht. Ook nodigt sc Heerenveen alle Junior Heroes en Feanatics uit om deze bijzondere dag mee te maken. Al deze jonge feanfans ontvangen deze week bericht van de kidsclub.

Op deze pagina lees je alle informatie over wedstrijdbezoek in coronatijd.