Club vernieuwt ticketingsysteem en Mijn Heerenveen-omgeving

23 december 2021 11:20

Om de supporters nog beter van dienst te kunnen zijn, gaat sc Heerenveen in de winterstop het ticketingsysteem en de Mijn Heerenveen-omgeving vernieuwen. De club verwacht hiermee begin januari live te gaan. Om gebruik te maken van de nieuwe platformen is het voor supporters nodig om een nieuw account te maken.

Pexels Format 1029757 (1)


Vanaf nu tot de livegang van de nieuwe platformen – begin januari – is het niet meer mogelijk om in te loggen in het ticketingsysteem en de Mijn Heerenveen-omgeving. Momenteel worden achter de schermen de laatste puntjes op de i gezet.

De bestaande Mijn Heerenveen-accounts worden niet meegenomen naar de nieuwe omgeving. Dat betekent dat supporters zich opnieuw, eenmalig moeten registreren. Bij het correct invullen van de gegevens wordt de seizoen- of clubkaart automatisch gekoppeld aan het account. Met het account krijg je onder meer toegang tot het nieuwe ticketingsysteem.

Persoonlijk bericht
Een nieuw account aanmaken is nu nog niet mogelijk, maar vanaf het moment dat de nieuwe Mijn Heerenveen-omgeving live gaat. Dit vindt begin januari plaats. Seizoenkaarthouders ontvangen dan een e-mail met daarin de uitleg hoe je je opnieuw, eenmalig moet registreren om gebruik te kunnen maken van de nieuwe platformen.