Geef jouw kind op voor de Kidsclub Voetbaldagen

14 april 2021 13:40

Doet jouw kind niets liever dan hooghouden, dribbelen en trucjes leren? Voetbalt jouw zoon of dochter in vakanties gewoon het liefst door? Dan zitten jij en je kind goed bij sc Heerenveen. De club organiseert in de meivakantie voor voetbalverslaafden van 6 tot en met 12 jaar de Kidsclub Voetbaldagen: trainen als een echte prof.

23102019259189 DSC2266


De Kidsclub Voetbaldagen vinden plaats op Sportpark Skoatterwâld en duren twee dagen: op maandag 3 en dinsdag 4 mei (vol) en woensdag 5 en donderdag 6 mei. Op beide dagen, van 9.00 tot 16.00 uur, maakt jouw kind nieuwe vriendjes en vriendinnetjes én doet hij of zij mee aan allerlei voetbalactiviteiten. Nieuw dit jaar zijn de FIFA Skill Games, de vaardigheidsoefeningen die jouw zoon of dochter vast kent van het FIFA-computerspel. De tweedaagse wordt afgesloten met een groot toernooi.

Ophalen en brengen is het enige wat sc Heerenveen van de ouder(s) of verzorger(s) vraagt. Voor eten en drinken zorgt de club in samenwerking met horecagroothandel Actifood. Ook ontvangt jouw kind een trainingstenue dat na afloop meegaat naar huis.

Kosten
De kosten om jouw kind mee te laten doen aan de Kidsclub Voetbaldagen bedragen 104 euro. Is jouw zoon of dochter lid van Junior Heroes of Feanatics, dan betaal je slechts 90 euro. Is jouw kind nog geen lid van een van de kidsclubs van sc Heerenveen? Meld jouw zoon of dochter dan nu aan voor Junior Heroes (tot en met 11 jaar) of Feanatics (12 tot en met 17 jaar) en profiteer van de korting voor de Kidsclub Voetbaldagen.

Let op: de voetbaldagen op maandag 3 en dinsdag 4 mei zitten al vol. Wegens dit succes organiseert sc Heerenveen nu ook op woensdag 5 en donderdag 6 mei de Kidsclub Voetbaldagen (bij minimaal dertig aanmeldingen). Het programma is exact hetzelfde.