"Het is echt een samenwerking: we wijzen elkaar op kansen"

19 november 2021 13:08

Nadenken hoefde Jan Ype Holtrop niet. Ook de komende seizoenen is zijn bedrijf InTechniek.com, waar hij samen met Arnold Kuperus directeur en eigenaar van is, als sponsor verbonden aan sc Heerenveen. "Het eerste OSSH-lidmaatschap betaalde ik van mijn spaargeld."

15112021285561 INTECHNIEK DSC 1717
Annemiek Scheltinga (sc Heerenveen) en Jan Ype Holtrop (InTechniek.com).


In de zomer van 2018 startte Holtrop InTechniek.com, specialist in het detacheren van technische professionals. Meteen na de oprichting sloot het bedrijf uit Heerenveen zich aan bij de plaatselijke sportclub. "Ik was altijd al groot supporter", zegt Holtrop. "En nog altijd. Toen ik begon als ondernemer wilde ik me direct ook aansluiten bij het zakelijke netwerk van de club. Dat deed ik van mijn spaargeld. En daar heb ik geen moment spijt van gekregen."

De meerwaarde zit 'm voor InTechniek.com in meerdere dingen, geeft Holtrop aan. "Voor mij en ons bedrijf gaat (net)werken hand in hand met plezier en gezelligheid. Dat is precies wat we kunnen doen bij sc Heerenveen. Het is ook echt een samenwerking met de commerciƫle afdeling van de club: we wijzen elkaar op kansen en denken met elkaar mee."