Jeugduitslagen: O18 en O17 onderuit tijdens midweekse speelronde

16 september 2021 10:38

Ktmok8zw

Voor O17 en O18 stond deze week een midweekse speelronde op het programma. O18 ging op bezoek bij FC Utrecht, O17 nam het in Eindhoven op tegen PSV.

Onder 18
Na de knappe winst op Feyenoord O18, namen de mannen van trainer Niek Westra het op dinsdagavond op tegen FC Utrecht. De thuisploeg kwam na een halfuur op voorsprong en wist vijf minuten later ook de 2-0 aan te tekenen. Na de rust probeerden de Friezen met een aantal aanvallende wissels nog iets terug te doen, maar helaas werd het net niet meer gevonden. Aankomend weekend staat voor O18 het derde duel op het programma. Dan speelt de ploeg om 12.00 uur een uitwedstrijd tegen Sparta.

Onder 17
Ook O17 wist de uitstekende competitiestart geen vervolg te geven. Na de prachtige overwinning van afgelopen weekend op N.E.C. (5-0), was PSV woensdagavond met 3-1 te sterk. De thuisploeg kwam voor rust op voorsprong na een scherpe counter. Niet veel later ging de bal op de stip en stond het 2-0. sc Heerenveen ging op zoek naar de aansluitingstreffer maar zag PSV aan de andere kant de wedstrijd beslissen (3-0). Vlak voor tijd kreeg ook de ploeg van Wilco Hellinga een strafschop waardoor Ingmar Mulder de 3-1 eindstand op het bord zette. Zaterdag neemt O17 het op SKW om 14.30 uur op tegen de leeftijdsgenoten van AZ.