Mobiele website neemt plaats in van app

15 juli 2021 13:19

Alle informatie over sc Heerenveen vinden, het laatste nieuws checken of de nieuwste video’s bekijken? Ga dan naar de volledig vernieuwde site van de club: sc-heerenveen.nl. Op de smartphone neemt de mobiele website de plaats in van de sc Heerenveen-app, die niet langer wordt aangeboden in de appstores. Supporters die de app hebben geïnstalleerd, kunnen 'm zelf verwijderen.

Website


De keuze om de app niet langer aan te bieden is een gevolg van de investering in de volledig vernieuwde (mobiele) website. Begin dit jaar lanceerde sc Heerenveen in samenwerking met digitaal partner TRES zijn nieuwe digitale thuishaven. De website kent een responsive design, waardoor op elk apparaat en formaat de beste versie wordt getoond.

Om vlug de mobiele website van sc Heerenveen te openen, maak je op je smartphone eenvoudig een snelkoppeling aan. Dit doe je door in de browser (bijvoorbeeld Safari of Google Chrome) sc-heerenveen.nl te openen en vervolgens onderin via de deelknop te kiezen voor favoriet, bladwijzer of symbool op je beginscherm.

Social media
En tot slot, om helemaal up-to-date te zijn volg je de socialmediakanalen van sc Heerenveen. Via Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn én sinds kort TikTok mis je niets en blijf je helemaal op de hoogte van jouw favoriete club.