Nieuw: netwerkplatform voor young professionals

02 april 2021 16:05

Buiten de transferwindow om heeft sc Heerenveen vrijdag een nieuwe aanwinst gepresenteerd: de Fean Talent Club. Dit netwerkplatform binnen businessclub OSSH is ontwikkeld met en voor jonge ondernemers en young professionals. Het resultaat: een financieel en inhoudelijk aantrekkelijk concept voor zakelijk talent waarin hun specifieke behoeften centraal staan.

5943 1
V.l.n.r.: Steffan Nijhof (PRONIEK), Erwin Jonkman (Binos), Niels IJben (IJben Season Sports), Erik Jonkman (Jonkman Stofferingen), Kor Schokker (Schokker Producties) en Annemiek Scheltinga (sc Heerenveen).


sc Heerenveen gelooft in een specifieke benadering richting zijn (potentiële) partners. Vanuit die filosofie is de Fean Talent Club opgericht. Met dit platform wil sc Heerenveen ambitieuze jonge ondernemers en young professionals uit de regio aanspreken. Door met hen een duurzame relatie op te bouwen, wil de club op zakelijk terrein toekomstbestendiger zijn.

Een exclusieve beleving
De Fean Talent Club is bedoeld voor zakelijk talent tussen de 18 en 39 jaar. Door aan te sluiten bij dit nieuwe platform laten jonge ondernemers en young professionals hun kennis, talent én netwerk groeien. Daarnaast biedt sc Heerenveen hen een exclusieve beleving met – naast de wedstrijden – ook evenementen, vergaderingen, presentaties en borrels in de Young Business Box.

Nog voor de officiële bekendmaking hebben de eerste leden zich al aangesloten bij de Fean Talent Club. Dit is hét platform voor jonge ondernemers (zzp, start-up, scale-up), young professionals en zakelijk talent dat in een familiebedrijf stapt. Nieuwsgierig geworden? De contactgegevens en alle andere informatie vind je op de speciale pagina van de Fean Talent Club.