Ook ondernemers Voetbal-zaken.nl verlengen: "Natuurlijk"

09 juli 2021 10:00

Meestal verlengen sponsoren hun contract voor de duur van één seizoen, maar dat vonden de ondernemers achter zakenloge Voetbal-zaken.nl niet genoeg. "Door voor twee jaar te verlengen, willen we ons vertrouwen in de club kracht bijzetten", zegt Jurgen Kok van Kok Groep. Samen met Sikkens Center Mars, Marco van Beek Premium Cars, Coop Simonides en Bebe-Jou is zijn bedrijf komend seizoen – en het seizoen erna – weer van de partij.

01072021279941 DSC 6544
Voor, v.l.n.r.: Marcel Mars en Jurgen Kok. Achter, v.l.n.r.: Ronny Venema, Luuk Adolf, Marco van Beek en Doede Simonides.


Voor de bedrijven Kok Groep, Sikkens Center Mars, Marco van Beek Premium Cars, Coop Simonides en Bebe-Jou was het geen vraag of er verlengd ging worden. "Natuurlijk verlengen we", zegt Kok. "Komend seizoen mogen we eindelijk weer wedstrijden bezoeken. Niets is mooier dan een vol stadion en een volle zakenloge. Door voor twee jaar te verlengen, willen we ons vertrouwen in de club kracht bijzetten."

Ook mede-zakenlogehouder Marco van Beek kijkt uit naar het weer kunnen bijwonen van de wedstrijden. "We hebben er enorm veel zin in. De duels evalueren we altijd uitgebreid onder het genot van een hapje en een drankje in de gezelligste zakenloge van sc Heerenveen. Dat en het netwerken vinden we heel waardevol. We kunnen het iedereen aanraden."